Menu Sylwestrowe
DANIA SERWOWANE :
- Starter : carpaccio z pieczonego rostbefu z demi glasem, kolorowym pieprzem, rukolą i słonecznikiem
- Dla wegetarian: carpaccio z marynowanych warzyw korzeniowych z oliwą truflową, pomidorem koktailowym i pestkami dyni
- Zupa : consome pomidorowo-warzywne z orkiszowym cepelinem nadziewanym brokułem i serem
- Danie Główne: indyk faszerowany kozim serem, otulony szynką parmeńską na salsie z papryki i buraczków podany z beszamelowym krokietem i sosem ananas-brandy
- Dla wegetarian: zraz wegański z kozim serem na salsie z papryki i buraczków podany z beszamelowym krokietem i sosem ananas-brandy
- Deser : mus chałwowy z malinowym puree i prażoną pistacją
DANIA GORĄCE – STÓŁ ŚRÓDZIEMNOMORSKI :
- Pierś po neapolitańsku
- Bazyliowe gniocchi
- Dorsz w sosie maślano-cytrynowym na karmelizowanej cebuli
- Caponete
- Ragout warzywne ze smażoną chałką podane w kociołku
- Bukiety sałat
DANIA ZIMNE – STÓŁ ŚRÓDZIEMNOMORSKI :
- Bruschetta z szarpaną wieprzowiną
- Deski włoskich wędlin i serów
- Kalmary panierowane z sosem a’oli
- Sałatka Cezar
- Sałatka śródziemnomorska z grillowanym tofu
DANIA GORĄCE – STÓŁ WIEJSKI :
- Żeberka pieczone BBQ
- Ziemniaki z koprem
- Mini goloneczki
- Fasolka po lwowsku
DANIA ZIMNE – STÓŁ WIEJSKI :
- Mięsa pieczone i wędzone
- Różyczki z szynki z pastą chrzanową
- Piróg biłgorajski (wytrawny i słodki)
- Sałatka chłopska
- Smalczyk z ogórkiem
STÓŁ SŁODKI :
- Owocowe piramidy
- Mini deserki
- Ciasta
- Ptysie / eklerki / babeczki
- Napoje zimne i gorące
- Wódka Stock Prestige 0,5l lub wino białe/czerwone (1 butelka na parę)
- Wino musujące na toast noworoczny
- OPEN DRINK BAR do godz. 2:00Po godzinie 24:00 – barszcz czerwony z pasztecikiem
Rezerwacja pod numerem telefonu : +48 81 452 85 00 oraz e-mail: recepcja@hotelforumlublin.pl
Wspaniała Zabawa Przygotowana Przez Profesjonalengo Dj-a Open Drink Bar
Data:
sobota, 31.12.2022, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Hotel Forum
Lokalizacja:
Hotel Forum Lublin
ul. Obywatelska 8
20-092 Lublin
Bilety:
Bilety od - 350 PLN
